042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Samhällsengagemang

Lärlingsprojekt för samhällets bästa

Ingen har kunnat undgå att lågkonjunkturen slagit hårt mot bygg- och hantverksbranschen. För oss innebär det utmanande låga orderingångar och ett stort antal medarbetare som saknar sysselsättning. Och först och främst handlar det om lärlingar som till stor del är i sin tidiga karriär, och som behöver bygga vidare på sin erfarenhet.

Så istället för att skiljas från en stor del målerilärlingar, med risken att tappa en hel generation, så har vi bestämt oss för att samla krafterna i sviterna av den minskade efterfrågan på våra projekt. Detta genom att engagera oss i en rad olika välgörande måleriprojekt. Vi kallar det “Lärlingsprojekt för samhällets bästa”.

På så sätt kan vi skapa glädje och nytta för behövande, och samtidigt ge våra lärlingar fortsatt trygghet i arbetet och en möjlighet att fortsätta utbildas till professionella målare.

Lärlingsprojekt för samhällets bästa

För oss på Leif Olssons Måleri innebär satsningen en betydande investering. Därför är vi både glada och tacksam för våra partners som bidrar till projektet med alltifrån material till verktyg och kommunikation.

Det här gör vi:

Våra partners är:

Vill du veta vad ditt nästa måleriprojekt kostar?

Skicka in en förfrågan till oss så återkommer vi så snabbt vi kan med en offert! Du kan även kontakta oss på telefon eller e-post 042 – 15 17 18 [email protected]

Logga in

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp