Lastgatan 19

254 64, Helsingborg

042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Våra tjänster

Som måleriföretag är det viktigt att kunna erbjuda ett brett spektrum av måleritjänster så att kunder slipper anlita flera olika företag för ett och samma projekt. Dessutom vill man ju gärna att de kunder man en gång arbetat för ska vilja komma tillbaka nästa gång ett behov för en professionell målare dyker upp.

Leif Olssons Måleri AB är ett stort företag som anställer flertalet målare med olika specialiteter, så du som väljer oss som måleriföretag till ditt projekt får alltid bästa tänkbara service och resultat.

Vi välkomnar alla måleriprojekt, stora som små och privatpersoner som företag.

Fasadmålning Helsingborg

För att utföra fasadmålning i Helsingborg är det viktigt att ha rätt kompetens, utrustning och produkter. Att måla en byggnadsfasad är inte bara en fråga om färgval, utan kräver mer särskild utrustning som byggställningar och professionella verktyg. På Leif Olssons Måleri AB är vi specialister på fasadmålning i Helsingborg. Vi tar oss an alla sorters fasader, oavsett skick, och förvandlar dem till nyskick igen.

Inte nog med att vi är experter på fasadmålning i Helsingborg, vi erbjuder också ytterligare tjänster. Om du ska fräscha upp ditt hem ytterligare kan vi, samtidigt som vi utför fasadmålningen, även måla om dina fönster om du så önskar. Låt oss ta hand om din fasadmålning i Helsingborg och ge ditt hem och fasaden den uppdatering det förtjänar!

Byggnadsmåleri

Byggnadsmåleri är ett ganska allmänt koncept som inkluderar saker som tapetsering av väggar, upphängning av glasfiberväv, bredspackling och även rivning och förbehandling av diverse ytor. Vi har kompetens inom byggnadsmåleri – inklusive dekorationsarbete.

Inredningsmåleri

Inredningsmåleri är en mycket givande del i måleriyrket. Man får hänge sig åt att skapa vacker och genomtänkt inredning till människor – ofta av inredningsattribut som redan finns och nu får ett nytt ansikte. Kreativiteten flödar!

Övriga tjänster

Om de tjänster du söker en erfaren målare för inte finns med här så tveka inte att fråga oss, vi är ett stort måleriföretag som erbjuder i princip allt inom måleri.

LO Måleri logotyp

Vill du veta vad ditt nästa måleriprojekt kommer kosta?

Skicka in en offert till oss så återkommer vi så snabbt vi kan!

Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp
Logga in