Lastgatan 19

254 64, Helsingborg

042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Våra tjänster

Som måleriföretag är det viktigt att kunna erbjuda ett brett spektrum av måleritjänster så att kunder slipper anlita flera olika företag för ett och samma projekt. Dessutom vill man ju gärna att de kunder man en gång arbetat för ska vilja komma tillbaka nästa gång ett behov för en professionell målare dyker upp.

Leif Olssons Måleri AB är ett stort företag som anställer flertalet målare med olika specialiteter, så du som väljer oss som måleriföretag till ditt projekt får alltid bästa tänkbara service och resultat.

Vi välkomnar alla måleriprojekt, stora som små och privatpersoner som företag.

Fasadmålning

Att måla en byggnadsfasad kräver särskild utrustning i form av byggställningar och verktyg. Leif Olssons Måleri AB tar oss an vilka fasader som helst och fixar och målar dem tills de ser ut som nya. När vi är igång med fasadmålningen så kan vi se till att även måla om dina fönster om du så önskar.

Byggnadsmåleri

Byggnadsmåleri är ett ganska allmänt koncept som inkluderar saker som tapetsering av väggar, upphängning av glasfiberväv, bredspackling och även rivning och förbehandling av diverse ytor. Vi har kompetens inom byggnadsmåleri – inklusive dekorationsarbete.

Inredningsmåleri

Inredningsmåleri är en mycket givande del i måleriyrket. Man får hänge sig åt att skapa vacker och genomtänkt inredning till människor – ofta av inredningsattribut som redan finns och nu får ett nytt ansikte. Kreativiteten flödar!

Övriga tjänster

Om de tjänster du söker en erfaren målare för inte finns med här så tveka inte att fråga oss, vi är ett stort måleriföretag som erbjuder i princip allt inom måleri.

LO Måleri logotyp

Vill du veta vad ditt nästa måleriprojekt kommer kosta?

Skicka in en offert till oss så återkommer vi så snabbt vi kan!

Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp
Logga in