042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Karrär

Bli en del av en gemenskap som bygger på omtanke och skaparglädje

Leif Olssons Måleri AB är ett företag i ständig utveckling. Vi vet nämligen att god service, ansvarsfullt affärsmannaskap och passionerade målare som brinner för det de gör leder till nöjda kunder som gärna talar gott om oss. Därför fortsätter Leif Olssons Måleri att utvecklas i takt med vårt rykte.

För tillfället har vi inga lediga tjänster, men håll gärna utkik här!

Arbetsledare till Leif Olssons Måleri AB

Är du en erfaren ledare som brinner för måleribranschen? Har du ett glatt sinne och lusten att jobba...

Vi är Nordvästra Skånes ledande måleriföretag som värnar om alla våra medarbetare

Leif Olssons Måleri AB är ett familjeägt företag som ända sedan starten fokuserat på ett oöverträffat engagemang i människorna i och runt vårt företag. Det gäller våra medarbetare lika mycket som våra kunder.

Människor som trivs och mår bra, gör också ett bra arbete och växer som yrkesmänniskor. Därför är det också en självklarhet för oss att vara engagerade i varje medarbetares trivsel och välbefinnande och erbjuder en rad personalförmåner och värdeskapande aktiviteter.

Kollektivavtal

Trygga arbetsvillkor för alla anställda.

Kollektivavtal är ett avtal mellan arbetsgivare och fackföreningar som fastställer gemensamma villkor och rättigheter för våra anställda.

Det innebär att du som medarbetare kan känna dig trygg med att dina arbetsvillkor och förmåner är tydligt definierade och skyddade. Det inkluderar allt från lönenivåer och arbetstider till semesterdagar och försäkringar.

Personalvård och förmåner

Vi investerar i våra medarbetare och satsar på arbetsglädjen

I vår bransch är många målerifirmor kraftigt styrda av väder och klimat. Det betyder i praktiken att man målar ute på sommaren och inomhus på vintern, så mycket som möjligt. Tyvärr innebär det en otrygghet för de anställda, eftersom många företag behöver anpassa personalstyrkan under året.
Vi har valt en annan väg och investerar strategiskt i våra medarbetares trygghet. Vår produktionsfabrik har vi byggt för att säkra arbete året runt, för att det säkrar våra medarbetares anställning. 

Vi investerar i våra medarbetare genom att erbjuda god personalvård och generösa personalförmåner, bl a:
Företagstelefon, Generöst friskvårdsbidrag, Firmafester, Golfturneringar, Fiske och andra aktiviteter, Hållbar arbetsmiljö och Effektiva arbetsredskap m.m

Företagshälsovård​

Vi strävar efter att måla en bättre framtid, både för våra kunder och våra anställda.

Vi är en arbetsgivare som prioriterar våra anställdas hälsa och välmående. 

Som en del av vårt engagemang för våra medarbetare erbjuder vi företagshälsovård med bl a kontinuerliga hälsoundersökningar. 

Vi tror att friska och nöjda medarbetare är nyckeln till ett framgångsrikt företag.

Vill du veta vad ditt nästa måleriprojekt kostar?

Skicka in en förfrågan till oss så återkommer vi så snabbt vi kan med en offert! Du kan även kontakta oss på telefon eller e-post 042 – 15 17 18 [email protected]

Logga in

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp