Lastgatan 19

254 64, Helsingborg

042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Vår vision

Skapande

Att utbilda sig till målare kräver både ett praktiskt handlag samt en stark känsla för estetik. Hantverkare är skapande människor som mår bra av att arbeta mot ett visst resultat. Inom måleri finns det ju en lång rad olika specialiseringar som sträcker sig från storskaliga, industriella processer till minimala finmålerier inom dekormålning.

Leif Olssons måleri AB är ett måleriföretag som vill erbjuda allt inom målning och efter många år i branschen, och stort fokus på att alltid ha nöjda kunder, så har vi vuxit oss till att bli en av Sydvästra Sveriges mest uppskattade måleriföretag.

Klanderfria resultat

Tack vare vår nöjd-kund-garanti så finns det ingen anledning för oss att ha mindre än 100 % nöjda kunder. Vi är professionella hantverkare i alla stunder och satsar alltid helhjärtat på varje nytt uppdrag, men skulle du som vår kund trots detta inte vara nöjd så kommer vi tillbaka och fortsätter med arbetet tills du blir helt tillfredsställd.

God service

Att ha en vänlig ton när man möter människor är allmänt folkvett, ändå är det inte alla som har det. God service för oss på Leif Olssons Måleri AB innebär i första hand klanderfria resultat, men vi lägger också mycket fokus på att mötet med våra kunder är trevligt från början till slut.

Kommunikation

De flesta hantverkare känner till vikten av att föra tydlig kommunikation med sina kunder. Det är av yttersta vikt att vi förstår varandra så ju mer du kan berätta om hur du vill att slutresultatet ska se ut och hur mycket det får kosta, desto rättvisare bild kan vi måla upp för dig om arbetsgång och tidsram. Under projektets framskridande är vi alltid noga med att meddela våra kunder om komplikationer eller andra oförutsedda situationer uppstår.

LO Måleri logotyp

Vill du veta vad ditt nästa måleriprojekt kommer kosta?

Skicka in en offert till oss så återkommer vi så snabbt vi kan!

Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp
Logga in