042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Vår vision

Skaparglädje, god service och klanderfria resultat

Leif Olssons Måleri AB är ett måleriföretag som erbjuder allt inom målning. Vi har många år i branschen och tillsammans med ett stort fokus på att alltid ha nöjda kunder, så har vi vuxit till att bli en av Sydvästra Sveriges mest uppskattade måleriföretag.

Vi levererar måleriarbeten till fasta priser, timdebitering eller takpris, högt ställda kvalitetskrav med garanti och med miljövänliga produkter. Välkommen att skapa förändring tillsammans med oss på Leif Olssons Måleri.

Skaparglädje​

Vi hantverkare är skapande människor som mår bra av att arbeta mot ett visst resultat. Inom måleri finns det ju en lång rad olika specialiseringar som sträcker sig från storskaliga, industriella processer till minimala finmålerier inom dekormålning.
Oavsett vad uppdraget handlar om så glömmer vi aldrig nerven i hantverket – skapandet. Det gör vårt arbete meningsfullt och gör att vi alltid engagerar oss i att lämna över projektet med ett resultat som om det vore vårt eget hem vi målat.

Klanderfria resultat

Vi är stolta hantverkare som brinner för det vi gör. Därför nöjer vi oss aldrig med något annat än ett perfekt resultat, varje gång.
Tack vare vår nöjd-kund-garanti så finns det ingen anledning för oss att ha mindre än 100 % nöjda kunder. Vi är professionella hantverkare i alla stunder och satsar alltid helhjärtat på varje nytt uppdrag, men skulle du som vår kund trots detta inte vara nöjd så kommer vi tillbaka och fortsätter med arbetet tills du blir helt tillfredsställd.

God service

Att ha en vänlig ton när man möter människor är allmänt folkvett, ändå är det inte alla som har det. God service för oss på Leif Olssons Måleri AB innebär i första hand klanderfria resultat, men vi lägger också mycket fokus på att mötet med våra kunder är trevligt från början till slut.

Kommunikation

De flesta hantverkare känner till vikten av att föra tydlig kommunikation med sina kunder. Det är av yttersta vikt att vi förstår varandra så ju mer du kan berätta om hur du vill att slutresultatet ska se ut och hur mycket det får kosta, desto rättvisare bild kan vi måla upp för dig om arbetsgång och tidsram. Under projektets framskridande är vi alltid noga med att meddela våra kunder om komplikationer eller andra oförutsedda situationer uppstår.

Vill du veta vad ditt nästa måleriprojekt kostar?

Skicka in en förfrågan till oss så återkommer vi så snabbt vi kan med en offert! Du kan även kontakta oss på telefon eller e-post 042 – 15 17 18 [email protected]

Logga in

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp