042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Om oss

Fullt fokus på nöjda kunder sedan 1995

Leif Olssons Måleri AB är ett familjeägt måleriföretag som grundades i januari 1995, efter att far och son Olsson bestämt sig för att göra saker och ting på sitt sätt.

Efter att i många år ha arbetat på andra måleriföretag utgjorde de två ägarna en spännande kombination av erfarenhet och ungdomlig entreprenörsanda – med en övertygelse att bygga något långsiktigt hållbart som växer i takt med kundernas goda rekommendationer.

Ett noggrant utförande av högsta kvalité, god och vänlig service – och ett hundraprocentigt ansvarstagande för minsta detalj. Det var recepet för det nya måleriföretaget.

Och ryktet om Olssons sätt att göra saker på spred sig snabbt. Så när den tidigare arbetsgivaren plötsligt gick i konkurs hamnade såväl deras tidigare kunder och kollegor hos Leif Olssons Måleri istället.

Tillsammans tog de sedan idén om att man förtjänar sitt rykte vidare och framåt. Resten är egentligen historia. För Leif Olssons Måleri är måleriföretaget som ständigt blickar framåt.

Egen produktionsanläggning för målning året runt

År 2018 byggde vi en egen modern och effektiv produktionsanläggning i nära anslutning till vårt huvudkontor i Helsingborg.

I och med bygget av vår produktionsanläggning skapades förutsättningar för att erbjuda kunderna målningsprojekt året runt, vilket har varit viktigt för att säkra orderingången och medarbetarnas trygghet hela året.

Nedan är ett urval av alla lokala verksamheter där Leif Olssons Måleri är stolt engagerad samhällspartner

Visselblåsning

I syfte att främja ett gott arbetsklimat för våra medarbetare så har Leif Olssons Måleri upprättat en visselblåsarkanal där ni kan rapportera samt informera om oegentligheter såsom pågående brott, oetiskt beteende eller korruption. Det kan gälla saker som har inträffat, händer eller som riskerar att hända. Du kan också visselblåsa om olyckshändelser, maktmissbruk eller andra saker som du vill berätta om.

Genom vår implementering kan du välja att förbli anonym och vi har också ett förbud i Svensk lag som förbjuder oss att på något sett undersöka vem du är. Detta skydd har som syfte att du inte skall drabbas av några repressalier efter en visselblåsning. Genom din visselblåsning garanteras och skyddas du tack vare gällande lagstiftning mot represalier. Detta betyder att du inte kan straffas för att du rapporterar om saker som är viktiga för dig, dina kollegor, människor i allmänhet och för oss som organisation samt arbetsgivare.

Vi vill ge dig som anställd, tidigare anställd, blivande personal, samarbetspartner, konsult, underleverantör, praktikant bästa möjliga skydd samt lösning. Därför har vi valt att tillgängliggöra vår Visselblåsarkanal av det externa företaget Whistlesecure. Tack vare detta lagrar vi ingen personlig data om dig när du väljer att vara anonym. Genom att klicka på länken nedan kan du skicka in din visselblåsning dygnet runt, helt anonymt. Tjänsten finns tillgängligt i över 70+ språk och har stöd för de med funktionsvariationer och ev. synskador.

Logga in

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp