042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Arbetsledare till Leif Olssons Måleri AB

STAD
Nordvästra Skåne
ROLL
Arbetsledare
SISTA ANSÖKNINGSDATUM
05/07/2024

Är du en erfaren ledare som brinner för måleribranschen? Har du ett glatt sinne och lusten att jobba ihop i en grupp? Då skall du definitivt läsa mer nedan om tjänsten som Arbetsledare hos oss på Leif Olssons Måleri AB.

 

Leif Olssons Måleri AB – din målare i Helsingborg!

Leif Olssons Måleri AB startade 1995 och är ett familjeägt måleriföretag i Helsingborg med idag 84 anställda målare. Vi erbjuder en rad olika specialiseringar som sträcker sig från storskaliga, industriella processer till minimala finmålerier inom dekormålning.  Med ledorden god service, kommunikation och klanderfria resultat har vi vuxit oss till att bli en av Sydvästra Sveriges mest uppskattade måleriföretag. Detta har i sin tur resulterat i att vi idag samarbetar med en rad stora aktörer så som Peab, Skanska och NCC men också kommunala verksamheter som Ängelholmshem och Landskronahem.

Med en företagskultur som drivs av glädje, energi och hållbarhet är vår vision att alltid leverera lönsamma och hållbara resultat som värnar om både kunden och miljön.

Dina arbetsuppgifter

Som Arbetsledare arbetar du både strategiskt och operativt med ansvar för såväl personal som projekt. Du kommer att utveckla goda och långsiktiga kundrelationer. Ditt geografiska arbetsområde blir till största del från Landskrona till Ängelholm med omnejd där du kommer att leda målarna ute på deras projekt samt ha kontakt med beställare och leverantörer. Dina uppdrag omfattar allt ifrån mindre ombyggnadsprojekt till stora komplexa nybyggnader och ramavtal.

Eftersom vi präglas av en stark värdegrund är det viktigt att du aktivt arbetar tillsammans med teamet för en fortsatt trivsam miljö, fylld med glädje och energi.

Kvalifikationer

Du tycker om att arbeta med människor samt att ta ansvar och att försöka möta utmaningar med en positiv inställning. Du är nyfiken på att skapa kontakter och ha en god kundrelation. Som person är du är strukturerad, kan prioritera och ta beslut samt leda arbetet mot överenskomna leveranser och deadlines. Via glädje och energi visar du vägen och entusiasmerar dina medarbetare till att trivas samt leverera på topp.

Vidare ser vi att:

  • Du har flerårig erfarenhet av byggbranschen.
  • Du har tidigare erfarenhet av arbetsledning.
  • Du har tidigare erfarenhet av personalansvar.
  • Du är förtroendeingivande och relations skapande.
  • Du har utbildning inom bygg och anläggning alternativt likvärdig kompetens erhållen i arbetslivet.
  • Du innehar B-körkort.
  • Du behärskar det svenska språket i både tal och skrift.

 

Har du dessutom ett väl etablerat nätverk inom branschen ses detta som en klar fördel.


Villkor

Tjänsten är en heltidstjänst med start enligt överenskommelse. Självklart inleder du din anställning med en grundlig utbildning i företagets tjänster, värdegrund mm. Leif Olssons Måleri AB tillämpar Kollektivavtal för måleriyrket och erbjuder en fördelaktig lönemodell enligt överenskommelse. Och förmåner som ingår på arbetsplatsen.

Varmt välkommen med din ansökan inklusive löneanspråk.

 

Med vänliga hälsningar
Magnus Olsson
[email protected]

Ansök

Skicka in din ansökan nedan så hör vi av oss när vi tagit del av din ansökan.

Logga in

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp