042-15 17 18

Ring oss gärna vid frågor!

Välkommen till Leif Olssons Måleri

Söker du efter ett professionellt måleriföretag i Helsingborg?
Välkommen till Leif Olssons Måleri AB – din målare i Helsingborg!

Vi söker just nu fler målare
Skicka in ditt CV till oss på: [email protected]

Vi söker just nu fler målare

Skicka in ditt CV till oss på:
[email protected]

Din målare i Helsingborg

Helsingborg är en härlig stad – precis lagom på alla sätt. Här råder mysig stämning människor emellan och det finns gott om utrymme för alla att göra och bli vad de vill. Som måleriföretag i denna gemytliga stad kommer vi på Leif Olssons Måleri AB i kontakt med många av Helsingborgs invånare och baserat på våra möten kan vi avgöra att mentaliteten som råder här är öppen, varm och välkomnande.

Med jämna mellanrum vill alla fräscha upp i sina hem och arbetslokaler och ett mycket enkelt och påtagligt sätt att göra detta är genom att måla om. Vi på Leif Olssons Måleri AB målar allt från finlir inom dekorationsmålning till mer omfattande arbeten som kyrkmålning, brandskyddsmålning, våtrumsmålning och fasadmålning. Givetvis målar vi också «vanliga» väggar.

När du behöver anlita ett måleriföretag i Helsingborg som du verkligen kan lita på så är du varmt välkommen till oss på Leif Olssons Måleri AB!

Hus och hem

De senaste åren har intresset för heminredning ökat markant och de flesta av oss har tydliga åsikter om vad som är rätt och inte rätt för våra hem. Ljusa nyanser i färgskalan har dominerat länge, men vi ser mer vågade tendenser med livfulla färger komma smygande allt mer.

Det är inte bara väggarna inomhus som byter färg med allt större regelbundenhet, även husfasader, fönster och inredning behöver ömsa skinn då och då och med hjälp av ett erfaret måleriföretag så går uppfräschningen på ett kick.

Vi tar hand om allt i ommålnings-processen, från spackling till lagning och målning – och behöver något lackas istället för målas så har vi medel för det. Se våra tjänster här.

Tack vare ROT-avdraget har det blivit avsevärt billigare att anlita hantverkare som målare för att utföra praktiska jobb som man själv inte riktigt har tid för eller kunskap inom.

Praktiskt måleri

Det är inte alltid av estetiska skäl som man låter måla något, det finns lika många praktiska skäl – som t ex brandskyddsmålning, underhållsmålning och tätningsmålning.

Leif Olssons Måleri AB erbjuder tjänster inom allt som rör målning och vår bas finns i Helsingborg.

Vad gör en målare?

En målare gör mycket mer än bara står och stryker färg över väggar med en pensel eller roller, även om målaren såklart även gör detta. Att måla är ett hantverk som kräver såväl djupgående kunskaper som erfarenhet, så det är viktigt att den målare som antar ditt måleriuppdrag uppfyller de kriterier som krävs – för ett professionellt utfört jobb.

En målare genomför underarbeten som inkluderar spackling, grundning och sedan förgyller han den omhändertagna ytan med färg, tapeter, lasering, marmorering eller annat dekorationsarbete.

De målare som arbetar hos oss på Leif Olssons Måleri AB är kompetenta, serviceinriktade, effektiva och noggranna och vår sammanlagda erfarenhet är gedigen. Vi antar såväl små som stora uppdrag.

LO Måleri logotyp

Vill du veta vad ditt nästa måleriprojekt kommer kosta?

Skicka in en offert till oss så återkommer vi så snabbt vi kan!

Du kan även kontakta oss via telefon eller e-post

barnrum

Klanderfria resultat

Tack vare vår nöjd-kund-garanti så finns det ingen anledning för oss att ha mindre än 100 % nöjda kunder. Vi är professionella hantverkare i alla stunder och satsar alltid helhjärtat på varje nytt uppdrag, men skulle du som vår kund trots detta inte vara nöjd så kommer vi tillbaka och fortsätter med arbetet tills du blir helt tillfredsställd.
Färgkarta

God service

Att ha en vänlig ton när man möter människor är allmänt folkvett, ändå är det inte alla som har det. God service för oss på Leif Olssons Måleri AB innebär i första hand klanderfria resultat, men vi lägger också mycket fokus på att mötet med våra kunder är trevligt från början till slut.

Begär offert

Kontakta oss via formuläret så återkommer vi så snabbt vi kan.

LO Måleri logotyp
Logga in